Едмонт Будакян

       Изследовател, ученик и учител, приел за своя лична мисия да предаде 20-годишния си опит в света на Тай-Дзи Цюан – неговото име е Едмонт Будакян.

       Любовта му към бойните изкуства се заражда едва, когато е 7-годишен. Оттогава Едмонт посвещава живота си в изучаването на самопознанието, самоосъвършенстването и преоткриването на тайнството, дъбоко вкоренено в същността на Тай-Дзи.

       „Това е неповторим стил – едновременно фин и величествен, магичен и земен, разкриващ по хармоничен начин симбиозата между духа и тялото.“

       Едмонт Будакян се припознава в традиционното направление на Тай Дзи – Ян Стил. Той прелива от рационалност и свобода на движението, плавност и лекота, преплетени с устойчивост и осъзната връзка със земята.

       Силата на Ян се проявява в трансформация на всички сили, скрити в човешкото тяло и обединяващ ги в хармонично единство.

       Светът на Тай Дзи Цюан не познава възрастови граници, не фиксира ограничения по пол и не съди по нивото на физическа подготовка. За тази универсалност свидетелства масовото разпространение на Тай Дзи през последните 100 години, не само в Китай, но и по цеия свят.

       Всеки, докоснал се до тази необикновена практика се уверява от първо лице в силата, която бойното изкуство провокира в естествен оздравителен процес.

       „Никога не е късно да разбереш КОЙ всъщност си ТИ, да прескочиш собствените си граници. Каня те на едно необикновено преживяване в един нов свят. Рискувай и се изправи пред своето истинско АЗ! Готов ли си?“ - Едмонт Будакян.